Hrvatski radio

Radio Zadar

Tko će biti Miss Zadarske županije ?

07.05.2015.

08:43

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Večeras u Crvena Luka Hotel & Resortu izbor za Miss Zadarske županije. Natječe se 10 djevojaka koje su pravo na izbor najljepše osvojile na castingu.

Miss Zadarske županije će donirati poklon bon u iznosu 3 000 kn jednoj od socijalno ugroženih obitelji Zadarske županije koja će biti  odabrana u suradnji sa socijalnom službom. Donaciju je osigurala tvrtka Ultra Sonik.


U glazbenom dijelu programa nastupaju Antonija Šola, Barabe i Diamond Soul Factory. Izbor organizira Udruga In Style iz Zagreba. Show počinje u 20 sati i 30 minuta.

Na pripreme za veliku završnicu ulazi do 18 natjecateljica, dio njih su pobjednice na polufinalnim županijskim natjecanjima, a dio njih su s javnog castinga. Tijekom priprema za Miss Hrvatske natjecateljice prikupljaju bodove u raznim kategorijama kao što su sport, modeling, talent, intervju i multimedija. U pripreme su uljučeni i mentori iz raznih područja koji pomažu djevojkama u usavršavanju vještina i postizanju što boljih reziltata. Kandidatkinje koje ne prikupe dovoljan broj bodova napuštaju pripreme, a u samoj završnici se pred publikom i žirijem predstavlja 13 finalistica.

Ocjenama žirija biraju se druga i prva pratilja te Miss Hrvatske koja će ponijeti lentu i krunu te prestavljati svoju zemlju na natjecanju za Miss Svijeta. Posebna tutula koju dodjeljuje organizacijski tim je Miss Simpatičnosti.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.