Hrvatski radio

Radio Zadar

Uz koncert Nele Šarić u Ninu dočekali prvu ljetnu zraku Sunca s Velebita

21.06.2022.

07:00

Autor: Iva Rogić /tp

Koncert u NInu iz 2019.

Koncert u NInu iz 2019.

Foto: Youtube kanal TZ Nin / TZ Nin

Prvi dan ljeta tradicionalno u Ninu počinje prigodnim programom. Jutros u u 05:30 održan je koncert "Nezaboravno svitanje u Ninu" Nele Šarić. Sedamdesetak sudionika pozdravilo je prvu ljetnu zraku sunca koja se nad Velebitom ukazala u 05 sati 39 minuta.


Tijekom jutarnjih sati za najmlađe sudionike pripremljene su radionice, nastup učenika Osnovne škole "Petar Zoranić" Nin, ples Sunčevih zraka kroz unutrašnjost crkve Sv. Križa. Najavljan je violinski koncert Ivana Majstorovića, te predavanju dr. sc. Pavuše Vežić: Memorija Svetog Križa u Ninu. Popodne je program Potraga za blagom grada Nina na hrvatskom i engleskom jeziku,a start je u 18:30 h kod crkve Sv. Križa.

Rano jutros javila nam se Marija Dejanović direktorica TZ Grada Nina:

S Marijom Dejanović (TZ Nin) razgovarala je Iva Rogić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici