Hrvatski radio

Radio Zadar

VivaRiva party kreće !

04.08.2015.

15:27

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

VivaRiva - festival elektroničke glazbe koji se održava 7. i 8. kolovoza na zadarskoj Rivi, ulazi u posljednju fazu priprema. Party počinje već u ranim popodnevnim satima kada će posjetitelji uživati u vrhunskoj glazbi uz swimming party.

Pero Fullhaus, jedan od organizatora festivala : 

             Mogu reći da su svi domaći i reginalni DJ-evi potvrđeni kao i svih 5 svjetskih headlinera. Počinjemo već u 15 sati. Imamo jedan uvod - swimming party, gdje će se posjetitelji moći kupati i uživati u koktelima. To je i svojevrsno zagrijavanje za prime time koji počinje već od devet sati navečer. U petak počinju već u jedanaest sati do četiri ujutro headlineri Marco Bailey iz Belgije i Technasia, inače velike face u technu, najavio je Pero Fullhaus.

Viva Riva  je prvi festival elektroničke plesne glazbe koji će se održati  7. i 8. kolovoza na istočnom dijelu zadarske rive. Više od 20 DJ-a iz svijeta, regije i Hrvatske nastupiti će na festivalu koji će biti popraćen spektakularnom produkcijom i efektima.

Techno eksploziju u srcu Zadra pokrenut će najveća imena ove omiljene vrste glazbe na svijetu – Marco Bailey, Technasia, Pig & Dan, Christian Smith i mnogu drugi. Od tvrdog techna do funky groove techa, ovi headlineri će zadarsku rivu 7. I 8. Kolovoza pretvoriti u ogroman plesni podij. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.