Hrvatski radio

Radio Zadar

Okupljanje motorista u Benkovcu

18.04.2022.

08:38

Autor: Radio Zadar

Okupljanje motorista u Benkovcu

Okupljanje motorista u Benkovcu

Foto: Toni Pajkin / Radio Zadar

Moto klub BIK priređuje „Otvorenje moto sezone Zadarske županije 2022." kroz Zadarsku županiju. Cilj je upozoriti sudionike u prometu na motocikliste na cesti i povećati njihovu sigurnost.


Okupljanje je kod Vojarne u Clubhousu u Benkovcu od 09,00 sati. Planirani polazak je u 10,00 sati rutom Benkovac - Pakoštane - Biograd uz kratku stanku - Sukošan - Zadar gdje će također motocilisti zastati kao i u - Ninu. Defile motoridta nastavlje se dalje prema Ražancu i Masleničkkom mostu mostu - Obrovcu - Medviđi uz povratak u Benkovac kod Benkovačkog sajma , gdje je priređeno druženja uz hranu i piće. 


 Planirani dolazak je oko 15,30, a motoristi će u našoj županij voziti na rutom dužine od 160 km. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici