Hrvatski radio

Radio Zadar

Palo je i maturalno kupanje na ludijadi

25.05.2022.

12:17

Autor: Radio Zadar/ Željko Kapelari

Maturanti slave na Morskim orguljama

Maturanti slave na Morskim orguljama

Foto: Željko Kapelari / Radio Zadar

Većina maturanata zadarskih srednjih škola okupila se na Morskim orguljama i na Pozdravu Suncu na uobičajenom "maturalnom" kupanju. Dobro dođe osvježenje nakon ludovanja, a i glave će nakon toga biti bistrije. 


Ludijada u Zadru za sada prolazi bez većih incidenata - doznaje se u zadarskoj policiji koja od ranog jutra budno prati maturante.


Galerija
Maturanti slave na Morskim orguljama , Foto: Željko Kapelari /Radio Zadar
Maturanti slave na Morskim orguljama , Foto: Željko Kapelari /Radio ZadarMaturanti slave na Morskim orguljama, Foto:  Željko Kapelari /Radio ZadarMaturanti slave na Morskim orguljama , Foto: Željko Kapelari /Radio ZadarMaturanti slave na Morskim orguljama , Foto: Željko Kapelari /Radio ZadarMaturanti slave na Morskim orguljama , Foto:  Radio Zadar/Željko KapelariMaturanti slave na Morskim orguljama, Foto:  Radio Zadar/ Željko KapelariMaturanti slave na Morskim orguljama , Foto: Željko Kapelari /Radio ZadarMaturanti slave na Morskim orguljama , Foto: Radio Zadar/Željko Kapelari Maturanti slave na Morskim orguljama , Foto: Željko Kapelari /Radio ZadarMaturanti slave na Morskim orguljama, Foto:  Željko Kapelari /Radio ZadarMaturanti slave na Morskim orguljama , Foto: Željko Kapelari /Radio Zadar

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici