Hrvatski radio

Radio Zadar

Posao u Norveškoj? O čemu je riječ u petak,29. srpnja - tvrtka za posredovanje u zapošljavanju dolazi u Zadar

10.07.2022.

06:59

Autor: Radio Zadar

Plakat za posao u Norveškoj

Plakat za posao u Norveškoj

Foto: - / -

 Jedno od najtraženijih zanimanja su stručnjaci za automobile, autobuse, kamione i velike strojeve poput bagera, viličara i sličnih. Work Supply zapošljava automehaničare, tehničare, limare i lakirere. 

Work Supply je agencija za zapošljavanje specijalizirana za pronalaženje posla stručnjacima iz automobilske industrije. Žele privući motivirane, radišne i obrazovane ljude i predstaviti im prednosti života i rada u Norveškoj.


Svake godine Norveška se svrstava među zemlje s najbolji životnim standardom. Sami Norvežani ocjenjuju svojeukupno zadovoljstvo životom na skali od 0 do 10 sa 7,6 što je jedan od najviših rezultata na svijetu.Norveške tvrtke stalno traže kvalificirane stručnjake. 


Prema podacima, čak svaki četvrti poslodavac ima problem s pronalaskom zaposlenika s odgovarajućim kvalifikacijama i iskustvom. Na vrhu popisa najtraženijih stručnjaka koje možete pronaći, između ostalih električari, mehaničari, tehničari. Jedno od najtraženijih zanimanja su stručnjaci za automobile, autobuse, kamione i velike strojeve poput bagera, viličara i sličnih. Work Supply zapošljava automehaničare, tehničare, limare i lakirere


Work Supply (www.worksupply.hr) je jedini portal kreiran za traženje posla iz snova u Oslu, Bergenu, Stavangeru,Trondheimu i drugim norveškim gradovima u automobilskoj industriji. Tvrtka već gotovo 15 godina pomaže pri zapošljavanju ljudima iz cijelog svijeta u ovlaštenim autoservisima diljem Norveške. 


Kandidat koji odabere Work Supply dobiva posao i sveobuhvatnu podršku koja mu omogućuje početak karijere u Norveškoj. Tvrtka osigurava cjelokupnu papirologiju i brine se o pitanjima vezanim za organizaciju stanovanja(uključujući depozit, plaćanje stanarine za prvi mjesec, opremanje prostora potrebnim namještajem, te osiguravanje osnovne hrane u hladnjaku po dolasku). 


Kao obiteljska tvrtka, Work Supply cijeni balans između poslovnog i privatnog života te nudi pomoć, na primjer, u učenju norveškog i razvijanju hobija. 


Proces zapošljavanja i mjesečna primanja

Proces zapošljavanja može trajati od tjedan dana do nekoliko mjeseci. Vrijeme ovisi o potrebnim dokumentima, a ponuda za posao ima za svakog.  Na koju plaću kandidati mogu računati? Ovisi, naravno, o obrazovanju, iskustvu i lokalnoj razini plaće u određenom dijelu Norveške. Plaće počinju od 33 tisuće bruto NOK (norveška kruna), tj. cca 25 tisuća kuna.Zašto Zadar?

Work Supply ima sjedište u Bergenu, Zapadna Norveška. Tvrtka između ostalih ima i svoja predstavništva u Budimpešti, Londonu, New Yorku i Osijeku. U petak,29. srpnja 2022. dolaze u Zadar. Zašto baš Zadar?Istraživanjem tržišta spoznali su kako jako malo ovakvih događaja ima na području Dalmacije, a radnici iz EU su jako traženi zbog svoje stručnosti, znanja i jednostavnijeg procesa dobivanja radne vize, koju između ostalog rješava WorkSupply. 


Tvrtka poziva na neformalno druženje za automehaničare, tehničare, limare i autolakirerete električare nakojem ćete se moći detaljnije upoznati s radom i životom u Norveškoj.


Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac za registraciju na web stranici (worksupply.hr u Zadru)


Stručnjaci će vam odgovoriti na sva vaša pitanja i reći vam sve o poslu i životu u Norveškoj. 

Vrijedi naglasiti da kandidati mogu biti sigurni da njihov sadašnji poslodavac neće saznati da su se prijavili na ovaj posao jer Work Supply jamči da neće kontaktirati niti obavijestiti sadašnjeg poslodavca.i poslati svoj životopis. 


Sudjelovanje je potpuno besplatno. 

Tijekom razgovora Kontakt:marketing@worksupply.noWork Supply AS| Litleåsvegen 41, 5132 Nyborg |T:+47 55 32 02 05 |M:post@worksupply.no |www.worksupply.no

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici