Hrvatski radio

Radio Zadar

Ryanair zapošljava - razgovor s kandidatima u subotu i ponedjeljak u hotelu Bastion

03.03.2022.

07:11

Autor: tp

Zrakoplov Ryanaira

Zrakoplov Ryanaira

Foto: Zeljko Lukunic / PIXSELL

Zrakoplovna kompacija Ryanair i njihov partner za zapošljavanje, Crewlink, održat će u subotu 5. ožujka i u ponedjeljak 7. ožujka, dane otvorenih vrata u Zadru na kojem će predstaviti svoju ponudu poslova i zapošljavanja u Ryanairu. Očekuje se da bi posao kabinskog osoblja moglo naći oko 35 osoba. Razgovori sa zaniteresiranim kandidatima za posao u Ryanairu održat će se u hotelu Bastion u dva navrata po danu - od 10:00 i od 15:00 sati. Prijaviti se može i na Crewlinkovoj web stranici. 

Nakon uspješnih prošlotjednih dana zapošljavanja u Hrvatskoj, Ryanair, vodeći europski zračni prijevoznik, je danas (2. ožujka) potvrdio, da će njegov partner za zapošljavanje, Crewlink, održati još dva dana otvorenih vrata u Zadru, tj. u subotu 5. ožujka i u ponedjeljak 7. ožujka. U Zračnoj luci Zagreb, ćemo u dvorani za dolaske, od sutra, 3. ožujka pa do ponedjeljka 14. ožujka, također imati regrutacijski pult, gdje su dobrodošle prijave i pitanja, a svi potencijalni razgovori će se održati istog dana. Regrutacijski pult će biti otvoren svaki dan od 09:00 – 12:00 i od 14:00 – 18:00 sati.

Kako bi se podržao Ryanairov rekordni raspored letova za ljeto 2022., sa preko 70 ruta (uključujući 25 novih), Crewlink očekuje zapošljavanje više od 35 novog kabinskog osoblja. Stoga će se održati još dva dana zapošljavanja u Hotelu Bastion (Trg tri bunara 1, 23000, Zadar ) ove subote, 5. ožujka te u ponedjeljak, 7. ožujka u dva navrata dnevno u 10:00 i u 15:00 sati. Nakon toga će Crewlink također održati tečaj obuke, koji počinje u utorak, 15. ožujka 2022, u Hrvatskoj.

Ako niste u mogućnosti osobno prisustvovati danu zapošljavanja, možete se prijaviti na osobni razgovor putem web stranice: https://crewlink.info/3IOahK5

Andrew Swan iz Crewlinka izjavio je:

“Nakon tako pozitivnog odaziva prošlotjednih dana zapošljavanja održanih u Zadru i Zagrebu, te visokog stupnja interesa koji okružuje mogućnosti u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru, organizirali smo još više dana zapošljavanja kako bismo se osobno susreli sa zainteresiranim kandidatima i prenijeli jim uzbudljive i dinamične mogućnosti karijere dostupne unutar najveće europske Group Airline. Također nam je u zadovoljstvo olakšati i poboljšati mogućnosti zapošljavanja u zagrebačkoj zračnoj luci, gdje ćemo imati regrutacijski pult, a prijave su svakako dobrodošle.”

Tadej Notersberg, operativni direktor Lauda Europe, dodao je:

“Prošlog tjedna smo bili toliko oduševljeni odazivom na naš dan otvorenih vrata, da smo vrlo uzbuđeni što možemo ponuditi još jednu priliku, da se pridružimo proširenim hrvatskim bazama Lauda Europe, gdje će Lauda Europe ovog ljeta upravljati sa šest A320. Tijekom sljedećih godina, Grupa Ryanair i Lauda Europe proširit će mogućnosti u Hrvatskoj, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i pogodnosti za karijeru”.

Karijere u Grupi Ryanair uključuje:

Sveobuhvatni tečaj osposobljavanja kabinskog osoblja

Fleksibilni raspored 5 dana rada / 3 dana odmora

Istraživanje novih kultura i gradova tijekom slobodnih dana

Dnevnice tijekom treninga

Sigurnost rada za financijski stabilnu zračnu tvrtku

Rad sa kolegama iz različitih kulturnih sredina

Prodajni bonus koji nagrađuje vaš trud

Neograničene i visoko snižene cijene putovanja za osoblje

Avanturu života unutar naše mreže kabinskog osoblja

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici