Hrvatski radio

Radio Zadar

U zgradi CKI na Relji zakup poslovnog prostora

05.04.2022.

06:47

Autor: Radio Zadar

Ured za najam

Ured za najam

Foto: Inovacija / Inovacija

Ustanova INOVAcija objavila je Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnog prostora Ured 3, za poduzetnike koji žele zakupiti poslovni prostor u novoj zgradi na Relji u Centru za kreativne industrije. Ured veličine 19,80 m2 ponuđen je po početnoj cijeni od 70,00 kuna po metru kvadratnom, uz dodatnih 20,00 kuna po metru kvadratnom za režije (bez PDV-a). Ured je opremljen s 3 stola, 3 radne sjedalice, 3 ormara i 3 ladičara.

Poziv je upućen svim poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti u pod-sektorima kreativne i kulturne industrije (računalni programi, igre i novi mediji, a rhitektura, dizajn, film, produkcija, fotografija, umjetnost, glazba i izvedbene umjetnosti, oglašavanje i tržišno komuniciranje, elektronički mediji, izdavaštvo) ili obavljaju djelatnosti u sektorima povezanim s kreativnim i kulturnim industrijama i surađuju s poduzetnicima u navedenim pod-sektorima kreativne i kulturne industrije.

S najpovoljnijim ponuditeljem će se sklopiti ugovor o zakupu na rok od pet godina, a kriterij za odabir ponude je najviša ponuđena cijena po m².

Zainteresirani se mogu informirati na poveznici Ustanove INOVAcija www.inovacija-zadar.hr ili radnim danom od 8 do 16 sati na broj 023 627 890.

U Centru za kreativne industrije osim ureda za najam na raspolaganju su tonski i video studio te studio za montažu, foto oprema za najam, opremljene dvorane za edukaciju, multifunkcionalna dvorana kapaciteta 140 sjedećih mjesta opremljena sustavom scenske rasvjete, audio i video sustavom uz pripadajuće garderobe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.