Hrvatski radio

Radio Zadar

Za vikend promjenjivo, može biti kiše

23.03.2023.

12:08

Autor: Radio Zadar

Dugi otok oblačno

Dugi otok oblačno

Foto: Toni Pajkin / Radio Zadar

Sutra sunčano, u subotu naoblaka, sredinom dana može biti kiše. U nedjelju će se izmjenjivati sunce i naoblaka s mogućnošću za kišu. 

 Vremenska prognoza za sutra

       Sunčano. Ujutro je moguća sumaglica i magla. Zapuhat će slabo jugo, potkraj dana će na moru mjestimice biti umjereno,a sjeverno od Zadra će jugozapadni vjetar potkraj dana jačati na umjeren do jak. More malo valovito. Očekuju se najniže jutarnje temperature zraka od 8 do 11, u z aobalju od 4 do 8, a najviše dnevne od 19 do 22, u zaobalju do 24 stupnja.

Vremenska prognoza za vikend

       U subotu promjenljivo oblačno uz mogućnost za kišu, pljusak i grmljavinu, naročito sredinom dana u zaobalju. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadni vjetar, sredinom dana i poslijepodne će okrenuti na sjeverozapadni vjetar koji će zatim sasvim oslabiti. More malo do umjereno valovito. Jutarnja temperatura zraka će porasti,dnevna će malo pasti.

       U nedjelju pretežno sunčano, potkraj dana novo naoblačenje i zatim kiša. Zapuhat će slabo jugo koje će tijekom dana postupno jačati na umjereno do jako. More malo valovito u jačanju na umjereno valovito i valovito potkraj dana. Jutarnja temperatura zraka će pasti, dnevna će malo porasti.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.