Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadranku u invalidskim kolicima radovi na sustavu odvodnje "zarobili" u kući

07.04.2022.

07:17

Autor: Radio Zadar

Vapaj Zadranke za pomoć

Vapaj Zadranke za pomoć

Foto: FB snimka zaslona / FB

U zadarskoj Facebook grupi "Trn u oku" ovih je dana pozornost privukao post Zadranke u invalidskim kolicima u kojem moli za pomoć i obraća se direktoru zadarske 'Odvodnje' Grgi Peronji.  


Zbog radova na sustavu odvodnje skoro godinu dana ne može iz svojega dvorišta, a zbog raskopanih ulica svo ovo vrijeme uskraćena joj je i zdravstvena njega na koju ima pravo, prijeko potrebne rehabilitacijske šetnje s psom za tu namjenu, a uskraćena je i za posjete prijatelja. 


Tvrdi da su radovi koji se izvode spori, neorganizirani, a odgovorima nadležnih na njezine molbe i upite o završetku i konačnom asfatiranju ceste, kaže da nije nimalo zadovoljna . 

Z

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici