Začini

Začini

Knjige o začinskim biljkama danas nisu rijetkost, međutim na našem tržištu pojavila se knjiga Stjepana Pepeljnjaka i Zvonimira Kozarića, "Začini - mikrobi, antimikrobna svojstva i primjena", priručnik kojega ćete, ako volite hranu i začine, ili ako ste student ili stručnjak za medicinu ili neko drugo srodno područje, vjerojatno često konzultirati. O začinima i njihovim antimikrobnim svojstvima, primjeni u kuhanju i zaštiti hrane i drugim temama u ovoj emisiji govori prof. dr. Stjepan Pepeljnjak. Urednica: Blanka Jergović

O emisiji Znanost i društvo

Emisija Znanost i društvo na Trećem programu Hrvatskoga radija .

Pročitaj više

Znanost i društvo
Znanost i društvo

HRT – HR 3 — Društvo, znanost

Emisija Znanost i društvo na Trećem programu Hrvatskoga radija .

Najave

Otpornost na antibiotike, znanstveni aspekt

Srijeda, 26.02.2020. 13:00 - 13:29

Sve najave
Poslušajte

Genetika boli 19.02.2020.
Srijeda, 19.02.2020 13:00

Sveučilište i grad, 12.02.2020.
Srijeda, 12.02.2020 13:00

Emisija 05.02.2020.
Srijeda, 05.02.2020 13:00

Sigurnost podataka, Srđan Čapkun, 29.01.2020
Srijeda, 29.01.2020 13:00