Triptih

Triptih

Kritički osvrti na recentna zbivanja u sferi suvremenih vizualnih umjetničkih praksi, te povjesnoumjetničkih pojava i pojedinih autorskih opusa .

Emisija Triptih prati aktualna domaća i međunarodna zbivanja na prodručju vizualnih umjetnosti. To znači da njegujemo kritičko promišljanje, uglavnom u formi likovnokritičkoga osvrta, onoga što se trenutačno događa u galerijskim i svim ostalim izložbenim prostorima, da govorimo o raznolikom spektru suvremenih multimedijskih umjetničkih praksi, ali i da prezentiramo recentna promišljanja povijesnoumjetničkih pojava ili pojedinih umjetničkih opusa.

Posljednje emisije

Utorak, 26.10.2021 16:03

Zlatan Dumanić, Jelena Blagović i Goran Trbuljak, Vadim Fishkin i Nika Radić

Likovni kritičari Marijan Špoljar, Jelena Pašić i Mirna Rul prikazuju aktualne izložbe likovnih umjetnosti: ”Zlatan Dumanić: Povratak kapetana”, ”Svaki je umjetnik za sebe, svi zajedno nikad” i "There is no magic. There is always a story".

Utorak, 19.10.2021 16:03

Dragutin Trumbetaš, Prepredene fikcije, Bez riječi

U emisiji slušamo osvrte na aktualne umjetničke događaje naših likovnih kritičarki Maje Flajsig, Jelene Pašić i Ivane Meštrov.

Utorak, 12.10.2021 16:03

Drava Art Biennale, Tamara Bilankov, Jaka Babnik

Naši likovni kritičari Marijan Špoljar, Mirna Rul i Jelena Pašić govore o aktualnim izložbama: o Drava Art Biennalu, izložbi Tamare Bilankov i Jake Babnika.

Utorak, 05.10.2021 16:03

Neža Knez, Dušica Dražić, Buga Cvjetanović

Naši likovni kritičari Bojan Krištofić, Maja Flajsig i Boris Greiner govore o recentnim izložbama Neže Knez, Dušice Dražić i Buge Cvjetanović.