Začini

Začini

Knjige o začinskim biljkama danas nisu rijetkost, međutim na našem tržištu pojavila se knjiga Stjepana Pepeljnjaka i Zvonimira Kozarića, "Začini - mikrobi, antimikrobna svojstva i primjena", priručnik kojega ćete, ako volite hranu i začine, ili ako ste student ili stručnjak za medicinu ili neko drugo srodno područje, vjerojatno često konzultirati. O začinima i njihovim antimikrobnim svojstvima, primjeni u kuhanju i zaštiti hrane i drugim temama u ovoj emisiji govori prof. dr. Stjepan Pepeljnjak. Urednica: Blanka Jergović

O emisiji Znanost i društvo

Emisija Znanost i društvo na Trećem programu Hrvatskoga radija .

Pročitaj više

Znanost i društvo
Znanost i društvo

HRT – HR 3 — Društvo, znanost

Emisija Znanost i društvo na Trećem programu Hrvatskoga radija .

Najave

STEM zanimanja, 02.10.2019.

Srijeda, 02.10.2019. 13:00 - 13:29

Dobrobit 09.10.2019
Srijeda, 09.10.2019. 13:00 - 13:29

Popularizacija povijesti 16.10.2019.
Srijeda, 16.10.2019. 13:00 - 13:29

Sve najave
Poslušajte

GLAGOLJSKI ZBORNIK, BERČIĆ, 11. 09. 2019.
Srijeda, 11.09.2019 13:00

Emisija 04.09.2019.
Srijeda, 04.09.2019 13:00

Emisija 28.08.2019.
Srijeda, 28.08.2019 13:00

ANDRIJA MOHOROVIČIĆ, NOVE SPOZNAJE, 21.08.2019.
Srijeda, 21.08.2019 13:00