Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Glazbene radionice i koncerti

17.10.2014.

00:16

Autor: Davor Mojaš

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Art radionica Lazaretii organizira glazbenu radionicu i koncert u suradnji sa studentima Akademije za glazbu i izvedbene umjetnosti u Grazu. U sklopu programa do 25. listopada organizirat će se nekoliko radionica i dva koncerta. Radionice će voditi Kruno Levačić, Alan Polzer, Ivan Bonačić, Vasilis Koutsonanos, Vilkka Wahl, Anıl Bilgen i Filip Gavranović a teme su kontrabas, gitara, klavir, osnove jazz teorije, metodika i puhački instrumenti. U Koncertnoj dvorani Umjetničke škole Luke Sorkočevića glazbenu radionicu održat će gitarist Filip Gavranović i klavirist Anil Bilgen. Danas, nakon radionice u Umjetničkoj školi u 19 sati bit će koncert uz besplatan ulaz.

U sklopu programa do 25. listopada  organizirat će se nekoliko radionica i dva koncerta. Radionice će voditi Kruno Levačić, Alan Polzer, Ivan Bonačić, Vasilis Koutsonanos, Vilkka Wahl, Anıl Bilgen i Filip Gavranović a teme su kontrabas, gitara, klavir, osnove jazz teorije, metodika i puhački instrumenti. U Koncertnoj dvorani Umjetničke škole Luke Sorkočevića glazbenu radionicu održat će gitarist Filip Gavranović i klavirist Anil Bilgen. Danas, nakon radionice u Umjetničkoj školi u  19 sati bit će koncert uz besplatan ulaz.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.