Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Noć kazališta 15. studenog u Kazalištu Marina Držića i Teatru Lero

10.11.2014.

14:24

Autor: Davor Mojaš

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Noći kazališta u Dubrovniku predstava "Nalik na tikvu" Daniila Harmsa u Kazalištu Marina Držića i premijera "Ponekad negdje" Samuela Becketta u Teatru Lero.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Dječjem kazalištu Dubrava u Zagrebu objavljen je program kulturne manifestacije  Noć kazališta. Ovogodišnja šesta Noć kazališta održat će se 15. studenoga 43 grada pod motom „Nisu izbori, a svi se trgaju za stolicu“. Na ukupno 76 lokacija u Hrvatskoj moći će se pogledati 147 predstava od 94 različitih institucija, kazališta i udruga. Uz predstave bit će i preko 70 različitih popratnih programa. Noć kazališta u Dubrovniku ponudit će dvije predstave. Kazalište Marina Držića prikazat će repriznu izvedbu predstave „Nalik na tikvu“ Daniila Harmsa a Studentski teatar Lero premijerno će prikazati  predstavu „Ponekad negdje“ Samuela Becketta na svojoj sceni posebno pripremljenu za Noć kazališta.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.