Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U programu "Pisci na Igrama" još Ivan Vidić i Ivo Brešan

15.08.2014.

12:12

Autor: Davor Mojaš

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Program "Pisci na Igrama" koje Dubrovačke ljetne igre drugu godinu za redom ostvaruju u suradnji s Hrvatskim društvom pisaca nastavlja se predstavljanjem Ivana Vidića i Iva Brešana.

Program "Pisci na Igrama" koje Dubrovačke ljetne igre drugu godinu za redom ostvaruju u suradnji s Hrvatskim društvom pisaca nastavlja se predstavljanjem Ivana Vidića i Iva Brešana. Nakon izvedbe fragmenata romana "Ocean more" Alessandra Baricca  u režiji Mani Gotovac i izvedbe u kupalištu Šulić s glumcima HNK iz Varaždina i pjesničke večeri "Pisac opće prakse" Arsena Dedića u Kneževu dvoru, u atriju palače Sponza 17. kolovoza program je nazvan "Naplatna stanica" Ivana Vidića koji će režirati Paolo Tišljarić. Završi dio posvećen je Ivu Brešanu a njegovo predstavljanje u Sponzi pod nazivom "Bez odraza" režirat će Vinko Brešan 19. kolovoza. Ciklus izvedbi "Pisci na Igrama" odvija se ovog ljeta pod geslom "Pijesak dokle ti oko seže". 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.