Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dubrovačke odbojkašice prvakinje Dalmacije

12.05.2014.

18:30

Autor: Mario Buconić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Odbojkašice Dubrovnika pobjednice su kadetskog prvenstva Dalmacije. Na završnici u Dubrovniku nastupilo je osam klubova, a ŽOK Dubrovnik je u finalu s 2:0 u setovima pobijedio ŽOK Marina Kaštela (25:12, 25:17). Lara Dežulović je najbolja igračica, Anamarija Grgurević prvi libero, a najbolja napadačica je Ivana Marinović. Sve tri su članice dubrovačkog kluba.

Za ŽOK Dubrovnik su na turniru igrale: Mara Ljubić, Katarina Kotlar, Ana Matušić, Orsula Štaka, Lara Dežulović, Ivana Marinović, Lea Matić, Nikolina Šare, Anamarija Grgurević, Lucija Stahor i Leona Leto. Trenerica: Zina Urlić.

Igrale su i kadetkinje Nove Mokošice, ali izgubile su obje utakmice u skupini. Pod vodstvom trenera Tončija Carevića u sastavu su bile: Tea Radonić, Sara Magaš, Antea Marić, Ema Srebrović, Ana Delevski, Nikoleta Karlić, Luciana Milojević, Iva Rudinica, Barbara Kozić, Iva Mijačević i Paula Gvozdenica.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.