Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Lorenzo Butigan pobjednik turnira do 10 godina "Makarska riviera"

09.05.2022.

12:47

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Lorenzo Butigan

Lorenzo Butigan

Foto: Teniski klub Dubrovnik / -

U organizaciji Tenis kluba Makarska riviera proteklog vikenda održan je 5. turnir iz kalendara natjecanja do 10 godina HTS-a – odbor Jug, uz pet predstavnika Tenis kluba Dubrovnik.

Lorenzo Butigan (TK Dubrovnik) pobjednik je zlatnog turnira kojeg je izborio nakon tri pobjede u skupinama. U polufinalu je bio bolji od Maro Kovačević(ST) rezultatom 4/0 4/2, a u finalu od Borna Dujmović(MOVENS) 4/3 4/1.

Dora Kristić je nakon igranja po skupinama također izborila nastup u zlatnoj skupini. U četvrtfinalu je bila bolja od Iris Ivandić (STO) 4/0 4/2,da bi u polufinalu bila bolja od Filipa Škarić 4/2 4/1. U finalnom meču od nje je bila bolja Polina Car (RGS) rezultatom 4/1 4/1.

Pavle Beribaka je u Srebrenom turniru nakon osvajanja 2. mjesta u skupini u polufinalu od njega bio bolji Kan Ahić (ST1950) rezultatom 4/0 4/0 te tako osvojio 3. mjesto.

Asija Džanković je također nakon izborenog 2. mjesta u skupini igrala Srebreni turnir. U četvrtfinalu je bila bolja od Leonarda Ban (ŠUB) 4/1 4/1 da bi u polufinalu od nje bila bolja predstavnica TK Makarske Antea Ivanković 4/0 4/0.

Peta predstavnica TK Dubrovnik Lea Pirović igrala je zeleni turnir i u polufinalu je od nje bila bolja Lana Đogaš (POM).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.