Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Javne rasprave o utjecaju na okoliš

20.01.2014.

08:25

Autor: Marijana Puhjera

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prema zamolbi Ministarstva zaštite okoliša i prirode, u Gradu Dubrovniku, 27. i 28. siječnja bit će održane tri javne rasprave u organizaciji Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Dubrovačko –neretvanske županije

Javna rasprava studije o utjecaju na okoliš luke posebne namjene – luke nautičkog turizma „Marina Gruž“ bit će održane 27. i 28. siječnja u velikoj vijećnici Grada Dubrovnika. Javna rasprava studije o utjecaju na okoliš rekonstrukcija i proširenje Lapadske obale, bit će održana u utorak, 28. siječnja u 11 sati u velikoj vijećnici Grada Dubrovnika. Javna rasprava studije o utjecaju na okoliš luke otvorene za javni promet lokalnog značaja – Batala bit će održana 28. siječnja poslijepodne u 17 sati u velikoj vijećnici Grada Dubrovnika. Javna rasprava trajat će do 11. veljače a pisana mišljenja i primjedbe mogu se upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida  ili u pisanom obliku dostaviti Upravom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Dubrovačko –neretvanske županije, Vukovarska 16, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.