Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Još jednom o Gradu prije prijevremenih izbora

30.12.2014.

15:38

Autor: Marijana Puhjera

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

O aktualnoj političkoj situaciji u Dubrovniku, financiranju od strane Grada Dubrovnika s 1. siječnja kao i predstojećim prijevremnim izborima konferenciju za novinare održao je danas gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić sa zamjenicima

Od 1. siječnja Grad će moći financirati samo nužne i neophodne stvari dok je svako nenemjensko plaćanje kaznenim djelom rekao je gradonačelnik Andro Vlahušić. Velikim neriješenim problemom za Grad Dubrovnik ostaje garaža što će biti temom izbora kao i 2009. -te godine, rekao je Vlahušić najavivši kako će zajedno HNS i HSS prvo napraviti anketu a onda uz potpise organizirati i referendum s pitanjem " Jeste li zato da moguću štetu plate svi građani ili oni koji su onemogućili da se ta šteta ispravi?".Na konferenciji za novinare gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić je najavio izlazak na predstojeće prijevremene izbore s istim partnerom HSS -om dok će mu kandidati za zamjenike biti dosadanji zamjenici akademik Nenad Vekarić i Željko Raguž. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.