Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

KLGB Srđ je Grad na tribini o zidinama

09.02.2014.

19:27

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kandidacijska lista grupe birača Srđ je Grad organizira u ponedjeljak u 18 sati javnu tribinu pod nazivom „Kamen spoticanja“

U obrazloženju se navodi kako je Hrvatski sabor 31. siječnja izglasao izmjene Zakona o obnovi ugrožene spomeničke cjeline Dubrovnika te da Gradsko vijeće grada Dubrovnika nije imalo priliku raspravljati o predloženim izmjenama. Pritom se napominje kako je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada premijer Zoran Milanović  izjavio da oko navedenih izmjena Zakona postoji konsenzus u Gradskom vijeću.
Iz tih razloga predstavnici Kandidacijske liste grupe birača Srđ je Grad održat će javnu tribinu na kojoj će tematizirati izmjene Zakona o obnovi ugrožene spomeničke cjeline Dubrovnika i na kojoj će zainteresirana javnost dobiti priliku izraziti svoj stav o toj aktualnoj temi. Tribina će biti održana u Posliejdiplomskom središtu u Dubrovniku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.