Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Obilježen Dan policije

26.09.2014.

13:42

Autor: Nila Miličić Vukosavić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dan Policije i blagdan njihovog zaštitnika Svetoga Mihovila obilježen je danas polaganjem vijenaca ispred Spomen križa na groblju Boninovo i na grobove poginulih pripadnika Policije, te ispred zgrade Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Potom je uslijedila prigodna svečanost na kojoj su Odlukom ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića uručena priznanja policijskim službenicima PU Dubrovačko neretvanske.

Priznanja su dodijeljena dvanaestorici policijskih službenika Odjela kriminaliteta droga za uspješan rad na suzbijanju zlouporabe droga, iniciranje i realizaciju velikih međunarodnih akcija u suzbijanju međunarodnog kriminala, kao što je Gladius2 , te za zapljene velikih količina droga, po čemu je PU Dubrovačko neretvanska najuspješnija policijska uprava u Hrvatskoj. Dvoje policijskih službenika ove policijske uprave  zbog iznimnih radnih rezultata ministar Ostojić je promaknuo u veće policijsko zvanje, a pohvaljeno je i desetoro policijskih službenika koji su se istaknuli svojim radom i zalaganjem u službi

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.