Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Pao proračun - Dubrovnik čekaju izbori?

06.12.2014.

08:25

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Proračun grada Dubrovnika za 2015. godinu nije usvojen na posljednjoj sjednici. AKo se to ne dogodi do kraja godine Dubrovnik čekaju novi izbori za Gradsko vijeće i gradonačelnika

Maratonska sjednica Gradskoga vijeća na kojoj je središnja točka dnenvoga reda bio proračun za iduću godinu, nije usvojena, pa Dubrovnik najvjerojatnije čekaju izbori za Gradsko vijeće i gradonačlenika. Naime, postoji još uvijekmogućnost održavanja sjednice do kraja godine, kada bi teoretski mogao biti usvojen i proračun grada. Međutim, gradonačelnik Andro Vlahušić u svojoj je izjavi za medije nakon glasanja o proračunu za 2015. izjavio kako ne očekuje da će se išta promijeniti na sjednici koja će biti održana do kraja mjeseca. "Mislim da je Dubronvik ušao u predizborno razdoblje" - izjavio je  Andor Vlahušić.

 

U privitku možete čuti izvještaj sa sjednice Gradskoga vijeća, kao i dio vijećničkih pitanja sa sjednice Gradskog vijeća Grada Dubrovnika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.