Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

PEGASUS projekt u Dubrovniku

25.02.2014.

14:51

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Županija Dubrovačko-neretvanska organizira u srijedu 26. veljače od 11 do 13 sati okrugli stol na temu "Socijalno uključivanje i zapošljavanje marginaliziranih skupina – mogućnosti i izazovi„

Okrugli stol odvija se u organizaciji Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Dubrovačko-neretvanske županije, a u sklopu programskih aktivnosti EU projekta PEGASUS. Uvodno izlaganje na Okruglom stolu  imat će predstavnik talijanske socijalne zadruge Laboratorio Aperto Franco Veltro koji će predstaviti iskustva i dobre prakse socijalnih zadruga u Italiji i Europskoj uniji.
Uz predstavnike Dubrovačko-neretvanske županije, kao nositelja projekta PEGASUS, te županijske centre za socijalnu skrb, partnere u provedbi projekta, sugovornici na ovom Okruglom stolu bit će predstavnici razvojnih agencija, udruga civilnog društva, gospodarskih i akademskih institucija s područja Županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.