Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Pobjednici ovogodišnjeg maratona organizirali Noć prvaka u Metkoviću

31.08.2014.

14:20

Autor: Pero Štrbe

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pobjednici 17-og Maratona lađa na Neretvi, lađarska ekipa Crni put iz Metkovića organizirala je i ove godine tradicionalnu Noć prvaka

Bilo je to prvi put u povijesti 17 dosadašnjih lađarskih utrka da se to slavlje organizira u Metkoviću. Naime, sve dosadašnje Noći prvaka bile su u Kominu, Rogotinu i u Blacama. Na velikoj fešti u luci Metković bilo je više od pet tisuća ljudi među kojima mnogobrojni uzvanici, lađarske ekipe sudionici Maratona lađa, predstavnici neretvanskih gradova i općina, Dubrovačko-neretvanske županije te gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.
No, glavne zvijezde večeri bili su prvaci koji su na feštu doveslali u pobjedničkoj lađi praćeni bakljadom na obalama Neretve i oduševljenjem svojih obožavatelja i obožavateljica. Jela i pića na fešti koja je potrajala duboko u noć, nije nedostajalo. Za dobru zabavu pobrinuli su se Colonia i metkovski sastav Gusari.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.