Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Predstavljen projekt "IQM Destination Orebić"

16.04.2021.

09:19

Autor: Radio Dubrovnik

TZO Orebić

TZO Orebić

Foto: - / -

Tvrtka Feel IQM d.o.o. iz Malog Lošinja u suradnji sa Turističkom zajednicom Općine Orebić održala je javno predstavljanje projekta "IQM Destination Orebić". Iako je prvotno najavljeno da će javno predstavljanje biti u Orebiću, zbog epidemiološke situacije održano je video vezom.

Koncept IQM Destination predstavile su autorice projekta Đurđica Šimičić i Anamarija Cicarelli, sa kolegom Perom Matićem. Integralno upravljanje kvalitetom primjenjivo je za sve segmente turizma (sve prijavljene smještajne kapacitete, atrakcije, tur. agencije, ugostiteljske objekte, lokalne proizvođače, i sl.).

"Feel IQM" koncept integralnog upravljanja IQM Destination odobren je od UNWTO (Svjetske turističke federacije) i tvrtka "Feel IQM" primljena je kao pridružena članica UNWTO. Projekt "IQM destination" dobio je preporuku od Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma i sporta.

Nakon prestavljanja projekta uslijedila su pitanja prisutnih i razgovor sa autorima projekta. Na predstavljanju je sudjelovalo dvadesetak dionika iz raznih segmenata turizma. Razgovaralo se o projektu, ponudi Orebića, raznim mogućnostima napretka te izazovima koje donosi korona.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.