Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Špilja bar More najatraktivnija na svijetu!

14.01.2014.

16:46

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Thrillist Media Group jedan od visoko pozicioniranih portala u svijetu digitalne medijske industrije u SAD-u koji dnevno posjeti više od šest milijuna pretplatnika navodi kako je „Špilja bar More“ u Dubrovniku jedan je od šest najatraktivnijih barova svijeta smještenih ispod zemlje.

Taj visoko rangirani portal nedavno je na svojim stranicama objavio imena šest najatraktivnijih barova na svijetu među kojima Špilja bar More zauzima prvo mjesto. U tom posebnom prostoru ugodne temperature koja ljeti ne prelazi 24°C stvoren je atraktivan i jedinstven ambijent. Priroda je tamo iskazala svoju snagu i strpljenje u stvaranju naslaga sazdanih od bezbroj vodenih kapljica gdje su neke od siga stare približno 8000 godina. Bilo je potrebno puno volje, truda i novaca da se uz prirodnu ljepotu same špilje stvori prostor na tri razine koji danas pruža Špilja bar s terasom smještenom uz samu obalu mora. 
Špilja bar mnogima je zanimljivo mjesto za posebna događanja. Do sada je ugostio sedamnaest vjenčanja mladenaca iz Engleske, Irske i Rusije, kao i mladenaca iz Hrvatske, ali i Dubrovnika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.