Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Spriječiti nezaposlenost mladih

25.03.2014.

10:20

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon radionice za mlade iz Rijeke dubrovačke, koja je održana u ponedjeljak 24. ožujka u Mokošici, Europski dom Dubrovnik ovaj tjedan organizira još dvije radionice za mlade

U suradnji s Lokalnom akcijskom grupom LAG 2 radionice se održavaju u Konavlima i Župi dubrovačkoj. Uz gošću iz Slovenije Aleksandru Tabaj, voditeljicu Centra za rehabilitaciju kroz zapošljavanje iz Ljubljane, koja će prenijeti slovenska iskustva u sprječavanju nezaposlenosti mladih, u radionicama će sudjelovati i poljska studentica Agata Mazepus, koja će predstaviti nekoliko aktivnosti koje su u različitim dijelovima Poljske pripremili i proveli mladi.
Cilj tih radionica je poticanje aktivnog sudjelovanja mladih u lokalnim zajednicama Dubrovačko-neretvanske županije i pomoć njihovom umrežavanju i suradnji kroz Savjete mladih na općinskoj, gradskoj i županijskoj razini. Radionice se održavaju uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih i u partnerstvu s Dubrovačko-neretvanskom županijom.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.