Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Suradnja županija - Vukovarske i Dubrovačko-neretvanske

05.02.2014.

14:10

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i župan vukovarsko-srijemski Božo Galić održat će u petak 7. veljače u 11 sati u Palači Ranjina konferenciju za novinare

Tema konferencije bit će suradnja dvije županije i posjet izaslanstva Vukovarsko-srijemske županije. Izaslanstvo Vukovarsko-srijemske županije, predvođeno županom Galićem, njegovim zamjenikom Željkom Cirbom i predstojnikom Ureda župana Marinkom Beljom, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji boravi od 6.-9. veljače.
Uoči konferencije održat će se radni sastanak na kojem će sudjelovati župan Nikola Dobroslavić, zamjenici Marija Vučković i Davorko Obuljen, predsjednik Županijske skupštine Ivan Margaretić, direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić te pročelnici za  obrazovanje, kulturu, znanost i sport, ruralni razvoj i poljoprivredu te turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Marijeta Hladilo, Ivica Prović te Maro Kristić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.