Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

TUI ponovno o Kuparima

10.01.2014.

14:36

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predstavnici grupacije TUI Travel na čelu s Johanom Lundgrenom, zamjenikom glavnog izvršnog direktora TUI Travel, posjetili su u petak lokacije Kupari i Plat

Predstavnici grupacije TUI Travel na čelu s Johanom Lundgrenom, zamjenikom glavnog izvršnog direktora TUI Travel, posjetili su u petak lokacije Kupari i Plat – navodi se u priopćenju kompanije Karisma Hotels Adriatic. Oni ističu kako su se osobno htjeli uvjeriti u njihovu turističku atraktivnost i razvojne mogućnosti te još jednom potvrditi značaj koji taj projekt za njih predstavlja. Delegacija je nakon obilaska iskazala zadovoljstvo potencijalom spoemutih mikrolokacija, a sam posjet procijelinili su važnim za donošenje konačne odluke o sudjelovanju u javnim natječajima. S obzirom na osnovni poslovni model funkcioniranja TUI grupe i poslovnu misiju novoosnovane kompanije Karisma Hotels Adriatic (KHA), u kojoj je TUI jedan od suvlasnika, g. Lundgren izjavio je da se ovi kapaciteti savršeno uklapaju u viziju razvoja njihovog poslovanja. – zaključuje se u priopćenju iz te grupacije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.