Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Janjini najveći turistički promet

16.01.2014.

12:30

Autor: Joško Jelavić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Bolji nego prethodne godine bili su i financijski rezultati pa je odlukom Skupštine Turističke zajednice općine Janjina. U ovoj godini planirano u poboljšanje turističke ponude i promidžbu na tržištu uložiti 300 tisuća kuna

U janjinskoj općini zadovoljni su rezultatima turističkoga prometa u prošloj godini jer je gostiju i noćenja bilo 3 posto više, a prvi put je na ovom dijelu Pelješca ostvareno više od 70 tisuća noćenja. Takav učinak utoliko je značajniji jer janjinska općina jedina na Pelješcu svoju ponudu zasniva isključivo na privatnom smještaju i kućama za odmor.
Bolji nego prethodne godine bili su i financijski rezultati pa je odlukom Skupštine Turističke zajednice općine Janjina. U ovoj godini planirano u poboljšanje turističke ponude i promidžbu na tržištu uložiti 300 tisuća kuna.
Kao i prethodnih godina u suradnji s Općinom Janjina, a najviše novca utrošit će se u nastavak uređenja šetnica na Draču i Sreseru i u uređenje i označavanje pješačkih i biciklističkih staza s istočne i zapadne strane općine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.