Hrvatski radio

Radio Knin

Djeca u kninskoj bolnici dobila darove

04.12.2014.

14:01

Autor: Dragan Gligora

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U vremenu darivanja, taman uoči svetoga Nikole, pedijatrijski odjel kninske bolnice dobio je prve blagdanske darove. Naime, trgovački centar City Center One iz Splita poklonio je djeci plišane igračke.

Trideset prekrasnih plišanih igračaka darovao je splitski trgovački centar u okviru jedne nagradne igre koja je organizirana u gradu pod Marjanom, ali i u cijeloj Hrvatskoj, i u kojoj su prikupili velik broj darova, kaže nam predstavnica centra Fani Barišić.

Djeca su bila oduševljena poklonima, ali nisu baš bila raspoložena za priču, pa su umjesto njih ovu gestu pohvalili roditelji.

Ravnateljica kninske bolnice "Hrvatski ponos" doktorica Antonela Karačić zahvalila je darovateljima na ovoj lijepoj gesti, ističući kako će razveseliti male pacijente baš uoči svetoga Nikole. A k tome su ovi darovi prvi koje su dobili ped same blagdane.

Predstavnica City Centra One Fani Barišić rekla nam je kako će pakete od trideset plišanih igračaka dobiti čak trideset bolnica u Hrvatskoj. Već su ih dobile zadarska i šibenska bolnica, a nakon Knina putuje se odmah u Dubrovnik, gdje će i tamošnja bolnica dobiti ovakvu darovnicu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.