Hrvatski radio

Radio Knin

Joško Lokas izabran za predsjednika LAG "Krka"

21.03.2014.

10:26

Autor: Lidija Grubišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Traži se voditelj ureda u Drnišu

Joško Lokas ponovno je izabran za predsjednika Lokalne akcijske grupe - LAG "Krka", a dužnost dopredsjednice obnašat će Ivana Sučić. Jednoglasna je to odluka sa 5. izborne Sjednice Skupštine LAG-a  održane u Drnišu.   

Izabrani su članovi Upravnog i Nadzornog odbora. Upravni odbor čine: Milena Perčin iz Udruge "Žena", Aleksandra Janjić iz OGI-a, Ksenija Grubišić iz TZ-a Šibenik, Mira Grbelja ispred Općine Unešić, Senka Laća iz Laća commerce-a d.o.o., zatim Marko Šiklić predsjednik Udruge Dernis, iz NP Krka Mate Bačić, Robert Podrug predstavnik Skradina, Milan Buzov iz Općine Ružić, te Emilijo Menđušić ispred Udruge "Sokolarski centar". 

U Nadzorni odbor jednoglasno su izabrani Žarko Duvančić iz Općine Promina, iz Općine Bilice Krešimir Ćaleta Car, Josipa Čupić direktorica ureda TZ Grada Drniša i Gordana Silov predstavnica OPG-a Silov.   

LAG Krka će ovih  dana otvoriti natječaj za radno mjesto voditelja ureda u Drnišu od kojeg se traži iskustvo na poslovima pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova ili iz nacionalnih fondova.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.