Hrvatski radio

Radio Knin

Karamarko:sretan sam svaki put kad sam u Kninu

26.03.2014.

13:22

Autor: Nives Hladnić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik stranke Tomislav Karamarko od članova je zatražio jedinstvo.

Onaj tko svoj interes stavi iznad interesa HDZ-a i hrvatskog naroda, neće imati mjesta u stranci, a svi koje primarno zanima stjecanje materijalnih dobara na račun HDZ-a, neka izgube svaku nadu i neka se odmah pokupe iz ove stranke, ako ima takvih, poručio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, dodajući kako u "pohodu na vlast" HDZ mora biti jedinstven te da u toj stranci nema mjesta nikakvim frakcijama, strujama ili parcijalnim interesima. Za 24. rođendan rekao je, "sretan sam i zadovoljan svaki put kad sam u Kninu".

U tih 19 godina treći mandat na čelu grada osvojila je Josipa Rimac.

Pred punom kino dvoranom kninskog Doma Hrvatske vojske Tomislav Karamarko je kao važnu zadaću koja im predstoji izdvojio vraćanje dostojanstva građanima i gospodarski oporavak za koji imaju pripremljeni plan.

Nikakvi savezi za Hrvatsku, ili ne znam kako se zovu sve te stranke, nemaju snagu i infrastrukturu koju mi imamo, sada imamo 200.000 članova, a to je vojska domoljuba i nevjerojatna energija, zaključio je Karamarko na proslavi 24. obljetnice osnutka HDZ-a u Kninu i općini Kijevo.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.