Hrvatski radio

Radio Knin

Sufinanciranje nabave udžbenika

11.08.2014.

16:24

Autor: Nives Hladnić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Korisnici nekih socijalnih prava dobit će novčanu naknadu u vrijednosti 50% cijene udžbenika. Zahtjevi se predaju u Centru za socijalnu skrb Knin od 13. do 22. kolovoza.

 

 

Prenosimo u cijelosti obavijest roditeljima djece učenika korisnika zajamčene minimalne naknade ili pomoći za uzdržavanje

 

Ovim putem obavještavamo roditelje djece učenika osnovnih i srednjih škola koji su korisnici zajamčene minimalne naknade ili pomoći za uzdržavanje pri Centru za socijalnu skrb Knin da se jave u Centar, Šuškova 4, već od srijede 13.kolovoza 2014.g. od 8,00 sati te sobom ponesu OIB djece učenika kao i svoj OIB, radi dostave podataka potrebnih za ostvarenje novčane naknade za nabavu udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za potrebe učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2014/2015.
Kako će se isto uplaćivati isključivo na tekući račun korisnika molimo da isti ponesu podatke o broju tekućeg računa .

VAŽNO:
Ukoliko su roditelji djece učenika ujedno i ovršenici pa imaju blokiran tekući račun i imaju otvoren poseban „zaštićeni“ račun u FINA-i ( ako nemaju otvoren zaštićen tekući račun, a ujedno su i ovršenici, potrebno je da isti otvore u FINA-i), potrebno je da u FINA-i ispune i predaju obrazac Obavijest iz čl. 212.stavka 1.Ovršnog zakona.

O svim drugim nejasnoćama i upitima bit će informirani pri dolasku u Centar za socijalnu skrb radi dostave gore navedenih podataka.
Zahtjevi će se zaprimati od dana 13.kolovoza 2014.g. zaključno s danom 22.kolovoza 2014.g.

 

Poslušajte ravnateljicu Centra za socijalnu skrb Knin Josipu Buzdovačić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.