Hrvatski radio

Radio Knin

Udruga osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej uspješno zaokružila godinu!

08.12.2022.

18:51

Autor: Radio Knin

Udruga Sveti Bartolomej

Udruga Sveti Bartolomej

Foto: scokaric / HRT

Udruga osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej održala je redovnu godišnju skupštinu na kojoj su dodijeljena priznanja uspješnim sportašima članovima Udruge te priznanja i zahvalnice partnerima s kojima Udruga surađuje. Nakon što je dosadašnji direktor Vlado Arežina najavio da se povlači, za novu direktoricu izabrana je Sanja Živković.

Uspješni sportaši Udruge Sveti Bartolomej na godišnjoj skupštini nagrađeni su medaljama za svoje uspjehe, a priznanja su dobili i partneri s kojima je Udruga i ove godine surađivala. Potpuna inkluzija i realizacija prava osoba s invaliditetom moguća je samo uz snažnu suradnju svih sudionika društva, istaknuo je predsjednik Udruge Josip Blažević:

Predsjednik Josip Blažević

Logopedinja Jovanka Trišić u Udruzi radi već sedamnaest godina. Mukotrpan rad urodio je višestrukim plodovima, a na skupštini su joj kolege na poseban način zahvalili na predanom radu i odličnim uspjesima:

Logopedinja JovankaTrišić

Dosadašnji rezultati itekako su mjerljivi i vidljivi su na nacionalnoj razini, istaknula je buduća direktorica Udruge Sanja Živković te najavila da će nastaviti u istom smjeru:

Sanja Živković

Cijeli intervju s logopedinjom Jovankom Trišić moći ćete poslušati u utorak u emisiji Tema dana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.