Hrvatski radio

Radio Knin

10:22 / 02.12.2014.

Autor: Vesna Jašek

Uhićen dvojac za više kaznenih dijela

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dvojica Šibenčana kazneno prijavljena za razbojništvo, krađu, i premlaćivanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji Šibenik dvojica 25-godišnjaka su osumnjičena za nanošenje tjelesnih ozljeda maloljetniku s područja Šibenika, tešku krađu na štetu tvrtke iz Unešića, razbojništvo na štetu tvrtke iz Oklaja i pokušaj razbojništva na štetu tvrtke iz  Splita.

Utvrđeno je da su osumnjičeni 30. studenoga u večernjim satima u Stankovačkoj ulici u Šibeniku, nakon što im je oštećeni maloljetnik prodao zelenu biljnu materiju čaja pod opojnu drogu marihuanu, tjelesno ga napali i lakše ozlijedili, a tom su  prilikom i osumnjičeni lakše ozlijeđeni.

Tijekom ovog kriminalističkog istraživanja je utvrđeno i da su osumnjičeni 28. studenoga u večernjim satima u Šibeniku, na osobito drzak način, iz trgovine tvrtke iz Unešića iz registar kase otuđili 1 300 kuna. Potom su u Ulici  Bože Peričića, uz ozbiljnu prijetnju nožem zaposlenici, otuđili novac, dok su u Ulici Stjepana Radića u trgovini tvrtke iz Omiša, uz ozbiljnu prijetnju pokušali otuđiti novac.

        

 Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.