Hrvatski radio

Radio Knin

Veliko zanimanje za Tjedan cjeloživotnog učenja

03.10.2022.

Zadnja izmjena 11:04

Autor: Radio Knin

Važnost cjeloživotnog učenja

Važnost cjeloživotnog učenja

Foto: HTV / HRT

Radionice održane u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja pokazale su da su Kninjani željni novih znanja. Tražilo se mjesto više i za predstavu Ples uz vjetar s kojim je završena ovogodišnja manifestacija.

Promocija cjeloživotnog učenja temeljni je cilj Tjedna cjeloživotnog učenja koji se u Hrvatskoj obilježava šesnaest godina. I ove godine obilježavanju se pridružilo Pučko otvoreno učilište Knin. U sklopu informativnih dana zainteresirani su se mogli informirati o vaučerima za besplatno dodatno obrazovanje, a radionice Izrada web stranice i Izrada prirodne kozmetike pokazale su se kao pun pogodak. Evo što kažu polaznici:

Sudionici radionica

U suradnji s Narodnom knjižnicom Knin i Udrugom Atribut obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja završilo je predstavom Ples uz vjetar Kazališne družine Teatar Oz, najmanjeg kazališta na svijetu koje je u Knin stiglo iz Brseča. U prostorijama Udruge Atribut tražilo se mjesto više, a pripovjedačica priča i bajki Margareta Peršić, glumac Frane Meden i glazbenik Juraj Vivana oduševili su kninsku publiku:

Margareta Peršić i Frane Meden

Pučko otvoreno učilište nastavlja poticati cjeloživotno učenje. Sljedeće godine ustanova obilježava dvadesetu obljetnicu osnutka, a ravnateljica Sandra Žulj Cigić najavljuje bogati program te poziva sugrađane da se uključe svojim idejama i sugestijama:

Ravnateljica Sandra Žulj Cigić

Obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja

Obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.