Hrvatski radio

Radio Sljeme

Besplatna porcija kulture za sve

11.09.2014.

10:28

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradski centri za kulturu okupljeni u projekt kvARTura i ove su godine godine organizirali Dane otvorenih vrata od 11. do 21. rujna. U priču je uključeno ukupno 13 centara.

U sklopu manifestacije nazvane ‘Vrata širom otvorena’ svaki će centar predstaviti svoje programe. Tako će tijekom deset dana, u sklopu kojih će svaki centar održati ‘Dan otvorenih vrata’, biti organizirane prezentacije likovnih programa, lutkarskih, plesnih i dramskih radionica. U centrima će se također održavati: izložbe, kreativne radionice, etno i folklorni programi, filmske projekcije te koncerti i predstave. Otkrila je sve to gostujući u našemu programu Anita Končar iz Centra za kulturu Trešnjevka te naglasila kako će taj Centar predstaviti 20. rujna.

"...uklopili smo i obiteljski festival...Imat ćemo tijekom poslijepodneva lutkarske,obiteljske i plesne radionice, jedan koncert iznenađenja u sumrak...Imat ćemo i program svile..." - nabrojala je Konačar. Dodala je na kraju i kako su svi programi besplatni.

Više o programu pojedinog Centra, potražite na pripadajućim internetskim stranicama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.