Hrvatski radio

Radio Sljeme

Večeras 79. Zlatna igla

25.10.2014.

10:00

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tradicionalna je to modna manifestacija zagrebačkih obrtnika. Kao i ranijih godina jedan od suorganizatora je i naša kuća, pa Iglu večeras od 20 sati možete pratiti u izravnom prijenosu na 2. programu HTV-a.

Zahvaljujući udruženim snagama Hrvatske obrtniče komore, ove godine i Ministarstva poduzetnišva i obrta, Grada Zagreba, Obrtničke komore Zagreb, Udruženja obrtnika grada, zagrebačke Turuističke zajednice i još mnogih te pod visokim pokroviteljstvom predsjenika Republike Ive Josipovića moći ćemo uživati u bogatom modnom događaju. Evo Predvoditeljica producentskog tima manifestacije Branka Jengić, gostujući u našemu programu istaknula je kako je riječ o najdugovječnijoj modnoj reviji zagrebačkih obrtnika;

"...i ne samo zagrebačkih obrtnika, nego uopće na ovim prostorima...Ja bi htjela nabrojiti ...te sekcije koje su uključene u čitavu tu organizaciju. Sekcija tekstilna, sekcija krojača, frizeri, kozmetičari, klobučari, cvječari, zlatari, postolari. Dakle sve ono što se može spojiti pod jedan zajednički nazivnik da se kaže da je to timski rad..." - istaknula je Jengić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.