Hrvatski radio

Radio Sljeme

I ZET u navijačkoj groznici

12.06.2014.

09:19

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Već jutarnjim izlaskom tramvaja podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji pruža i ZET. Naime, Zagrebački tramvaji, jedan od simbola grada, ali i zemlje ukrašeni su zastavicama Republike Hrvatske i HNS-a. Osim toga, zbog večerašnjeg spektakla, ZET u svojem priopćenju upozorava na posebnu prometnu regulaciju.

"...Brazilski sportski spektakl pratit će se uživo i na nekoliko gradskih lokacija, a zbog očekivano većeg broja navijača na dijelu trasa pojedinih linija, očekuju se i izmjene u prometu. Tako će, na središnjem zagrebačkom trgu zbog organiziranog gledanja utakmice, od 18 sati, do 2 sata ujutro, biti će obustavljen promet, a tramvajske će linije ovisno o situaciji na terenu biti preusmjerene na Glavni kolodvor, odnosno u Ulicu grada Vukovara.

Sportski i glazbeni sadržaji pratit će se i na Bundeku, a ZET će tijekom večernjih sati u  slučaju potrebe uvoditi dodatne prijevozne kapacitete, osobito na linijama koje prometuju Novim Zagrebom. Bez obzira na lokaciju navijačkih zona, stručne službe ZET-a uložit će dodatne napore kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost prilikom obustavljanja i preusmjeravanja, posebice tramvajskog prometa...." navedeno je, među ostalim, u priopćenju ZET-a.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.