Hrvatski radio

Radio Sljeme

ZET vraća novac za preplaćene pokaze

16.01.2014.

09:54

Autor: Anamarija Knezović Kaurić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zagrebački električni tramvaj u četvrtak je počeo vraćati preplaćena sredstva za pokaze učenicima koji ostvaruju pravo sufinanciranja međumjesnog prijevoza.

Povrat sredstava odnosi se na učenike srednjih škola sa sjedištem na području Zagrebačke županije koji su podnijeli zahtjev za povratom do 31. listopada 2013., a koji ostvaruju pravo na sufinanciranje međumjesnog javnog prijevoza temeljem Odluke Vlade RH.

Podsjetimo, ZET dosada nije počeo s povratom novca jer je Ministarstvo kasnilo s doznakom sredstava, no - nakon obećanja savjetnice u Kabinetu ministra obrazovanja Mirele Zagorac u našem programu - dogovor je, izgleda, postignut.

Povrat sredstava obavljat će se u Uredu karata ZET-a, Ozaljska 105, šalteri 1 i 2, radnim danom od 7.30 do 15.00 sati (osim subote).

U ZET-u dodaju da će učenici, koji su predali Zahtjev za povrat sredstava nakon navedenog datuma, biti obaviješteni pravovremeno, nakon doznake sredstava od Grada Zagreba.

Učenici su za povrat sredstava obvezni priložiti Potvrdu ZET-a o podnesenom zahtjevu i račune o kupljenim mjesečnim kuponima.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.