Hrvatski radio

Radio Sljeme

Nogometni raj u središtu Zagreba

16.04.2014.

15:27

Autor: HRT, Nikolina Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni na glavnom zagrebačkom trgu, organizirat će najveću FAN zonu u ovom dijelu Europe povodom Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu.

Svi posjetitelji imat će priliku pratiti utakmice Svjetskog prvenstva na ekranu veličine 52 četvorna metra, osiguran je iznimno bogat tematski zabavni program uz eminentne hrvatske izvođače, te bogata ugostiteljska ponuda, a radno vrijeme bit će regulirano tako da program traje od podneva do dva sata iza ponoći, priopćio je Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni.

Vrijeme trajanja spektakla bit će mjesec dana, u periodu od 12. lipnja do 13. srpnja, a očekuje se da će centralnim zagrebačkim trgom proći dva milijuna ljudi.

U trenutku otvaranja SP-a FAN zonu će otvoriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Posebnosti ovogodišnje FAN zone su brojne, a produkcijski će biti na najvišem nivou, kroz vrhunski opremljen i osmišljen prostor vanjske i unutarnje produkcije.

Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u:

- 12 lipnja, Sao Paulo: BRAZIL - HRVATSKA (22.00 sata po hrvatskom vremenu)
- 18. lipnja, Manaus: HRVATSKA - KAMERUN (00.00 sati po hrvatskom vremenu)
- 23. lipnja, Recife: HRVATSKA - MEKSIKO (22.00 sata po hrvatskom vremenu)

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.