Hrvatski radio

Radio Sljeme

Policija - o sutrašnjoj utakmici Dinamo - Hajduk

21.11.2014.

19:24

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Utakmica prve Hrvatske nogometne lige Dinamo - Hajduk, koja je na rasporedu sutra(u subotu) u 15 sati procijenjena je utakmicom visokog rizika. Zbog utakmice, najavljene izjene i u gradskom prometu, u zoni stadiona.

Na osiguranju će biti angažiran veći broj policijskih službenika. Prihvat gostujućih navijača obavit će se na ulazima u Grad i na prostoru nedovršene Sveučilišne bolnice. Kako je prodaja ulaznica personalizirana, što znači da je prilikom kupovine potrebno imati osobnu iskaznicu ili putovnicu, iz policije apeliraju na gledatelje, a poglavito gostujuće navijače, da ulaznice kupe pravovremeno jer se očekuju gužve na blagajnama.

Policija će dodajmo, provesti i posebnu prometnu regulaciju u zoni stadiona. Za promet će se tako - zatvoriti Maksimirska od Kvaternikovog trga do Mandlove, zaim Ulica Svetice od Maksimirske do Budakove, Budakova, Kenedijev trg i Zvonimirova od Hajnclove do Harambašićeve. Navedena regulacija prometa na snazi će biti - od 12 do 19 sati. Dodajmo da već od jutra neće biti moguće zaustavljanje, niti parkiranje u zoni poligona kod okretišta na Borongaju, zatim na tržnici Borongaj te na prostoru u zoni križanja Maksimirske i Svetica, što će također vrijediti do 19 sati.

Utakmica podsjetimo počinje u 15 sati uz izravan prijenos na Drugom programu Hrvatskog radija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.