Hrvatski radio

Radio Sljeme

10000 članova Volonterskog centra Zagreb

07.01.2014.

16:03

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon 5 godina rada on-line baze Volonterskog centra Zagreb www.vcz.hr, ove je godine registrirana 10000-ta osoba koja je kreirala svoj volonterski profil.

 

Baza Volonterskog centra Zagreb, inače jednog od članova osnivača Hrvatske mreže volonterskih centara www.volontiram-hrvatska.hr  s radom je započela još u prosincu 2008. te je u proteklih 5 godina izrasla u najveću bazu volontera i organizatora volontiranja u Republici Hrvatskoj.

Pored spomenutih 10.000 volonterki i volontera upisano je i 378 organizatora volontiranja (neprofitnih organizacija koje provode volonterske programe).

VCZ ponosan je, kako ističe, na činjenicu da baza predstavlja jedini alat trenutno dostupan u Hrvatskoj koji na automatiziran način, putem volonterskih i organizacijskih profila, povezuje ljude koji traže prilike za volontiranje s trenutno otvorenim ponudama različitih organizatora volontiranja.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.