Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bandić najavio pomoć stradalima u poplavama

19.05.2014.

11:48

Autor: Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će Grad Zagreb s još jednom institucijom organizirati pomoć stanovništvu stradalom u poplavama.

Bandić je novinarima rekao da će za par dana izvijestiti što će Grad Zagreb napraviti da pomogne stradalima u poplavama. Dodao je kako oko toga ne treba raditi veliku promociju, već treba pomoći sa što manje medijske pompe i političkih promocija.

"Da je pameti nitko ne bi govorio o izborima. Da sam imao svoju Listu za europarlamentarne izbore ne bi bilo kampanje i sve što bi potrošili bih dao u poplavljena područja. Budući da ne idem na izbore, na čelu sam Grada i organizirat ćemo zajedno s još jednom institucijom pomoć ugroženim područjima."

"EU izbori su važni, ali važnija su poplavljena područja", rekao je Bandić novinarima nakon što je otvorio II. etapu nove, rekonstruirane Radničke ceste - od Ulice Koledovčina do željezničke pruge.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.