Hrvatski radio

Radio Sljeme

11:55 / 08.01.2014.

Autor: Anamarija Knezović Kaurić

Bandić: "Nisam se sastao s Čačićem"

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Otkako je objavio da će izaći na predsjedničke, parlamentarne i euroizbore, gradonačelnik Milan Bandić počeo je okupljati saveznike. Radimir Čačić, ističe, nije jedan od njih.

"Nijedni izbori u idućih godinu dana neće proći bez mene" - najavio je gradonačelnik Milan Bandić i otvorio sezonu medijskih nagađanja oko njegovih političkih ambicija i saveznika. Prvoga dana nove godine u medijima se pojavila informacija da se Bandić sastao s bivšim prvim potpredsjednikom Vlade Radimirom Čačićem što je gradonačelnik opovrgnuo u našoj emisiji "Zagrebi po Zagrebu":

"To što mediji špekuliraju, komentiraju, insinuiraju da gradonačelnik ima sastanke i kombinacije kako će gradonačelnik izać' na izbore- sve troje u iduće dvije godine- još ću ponovit' samo: nisam se sastao sa Čačićem. Nemam potrebe ni s kim se sastajat' zasada. Ako se budem sastajao s bilo kim u traženju političkih saveznika za tri kruga izbora koji su pred nama, to ću napravit' na najtransperentniji mogući način. Na sva tri izbora ću, na ovaj ili onaj način, sudjelovat'."