Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bandić: "Nisam se sastao s Čačićem"

08.01.2014.

11:55

Autor: Anamarija Knezović Kaurić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Otkako je objavio da će izaći na predsjedničke, parlamentarne i euroizbore, gradonačelnik Milan Bandić počeo je okupljati saveznike. Radimir Čačić, ističe, nije jedan od njih.

"Nijedni izbori u idućih godinu dana neće proći bez mene" - najavio je gradonačelnik Milan Bandić i otvorio sezonu medijskih nagađanja oko njegovih političkih ambicija i saveznika. Prvoga dana nove godine u medijima se pojavila informacija da se Bandić sastao s bivšim prvim potpredsjednikom Vlade Radimirom Čačićem što je gradonačelnik opovrgnuo u našoj emisiji "Zagrebi po Zagrebu":

"To što mediji špekuliraju, komentiraju, insinuiraju da gradonačelnik ima sastanke i kombinacije kako će gradonačelnik izać' na izbore- sve troje u iduće dvije godine- još ću ponovit' samo: nisam se sastao sa Čačićem. Nemam potrebe ni s kim se sastajat' zasada. Ako se budem sastajao s bilo kim u traženju političkih saveznika za tri kruga izbora koji su pred nama, to ću napravit' na najtransperentniji mogući način. Na sva tri izbora ću, na ovaj ili onaj način, sudjelovat'."

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.