Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bandić pomirljivo o Karamarku

15.01.2014.

12:14

Autor: Ivan Hlupić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

'Zajedno trebamo konstruktivno raditi protiv aktualne nesposobne vlasti', poručio je Milan Bandić HDZ-ovcima u našoj emisiji Zagrebi po Zagrebu.

Bandiću je čudno što se šef HDZ-a Tomislav Karamarko odlučio napadati njega, a ne nesposobnu Vladu Zorana Milanovića. No, šefu najjače oporbene stranke očigledno se učinilo da Bandićeve ambicije ugrožavaju HDZ već na europarlamentarnim izborima, pa je ovih dana rekao kako bi se zagrebački gradonačelnik trebao odlučiti između Tita i Stepinca jer ne može podržavati oba. 'Ne možeš jedan dan na Vrbanima otvarati školu koja nosi ime Alojzija Stepinca, a onda nekoliko dana kasnije imati na prsima Josipa Broza Tita koji je dao ubiti Stepinca', rekao je Karamarko.

'HDZ može biti konstruktivna opozicija u Gradskoj skupštini, ali naročito na državnoj razini. Preporučio bih gospodinu Karamarku da napravimo još bolje u gradu, ali još puno puno bolje u Hrvatskoj', rekao je u našoj emisiji Milan Bandić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.