Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Čačić neće biti na čelu Holdinga"

08.07.2014.

12:59

Autor: Vesna Jurić Rukavina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradonačelnik Milan Bandić opovrgnuo je danas špekulacije da bi Radimir Čačić mogao preuzeti upravljanje Zagrebačkim holdingom umjesto sadašnjeg predsjednika Uprave Slobodana Ljubičića, usporedivši to s vjerojatnošću da Vesna Pusić postane zagrebačkom gradonačelnicom.

"Vjerojatnost da Čačić postane šef Zagrebačkog holdinga ista je kao da Vesna Pusić bude gradonačelnica Zagreba", poručio je Bandić. U političkim krugovima, posebice zagrebačkim, u zadnje vrijeme se proširilo nagađanje kako bi, u sklopu sve većeg približavanja Bandića i Čačića nakon što je bivši prvi potpredsjednik Vlade odslužio zatvorsku kaznu zbog prometne nesreće u kojoj je poginulo dvoje ljudi, Čačić mogao preuzeti gradsku megatvrtku od Ljubičića koji ima zdravstvenih problema.

I u političkim strankama koje imaju zastupnike u Gradskoj skupštini - neslužbeno su priznali da su čuli za navodni Čačićev dolazak na čelo Holdinga, ali nisu željeli ništa komentirati poručivši da će se oglasiti ako se nagađanja službeno potvrde. I iz Čačićeva okruženja oštro opovrgavaju mogućnost da on preuzme Zagrebački holding.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.