Hrvatski radio

Radio Sljeme

Gaming industrija je budućnost, Zagreb može postati njen centar

06.04.2021.

12:42

Autor: Ivan Fedor

FOTO: Robert Anic/PIXSELL

FOTO: Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / -

"Pretvorit ću Zagreb u centar gaming industrije", poručio je u našoj emisiji Gradska posla kandidat Agramera za gradonačelnika Zagreba dr. Herman Vukušić. Otkrio je i što misli o radu gradonačelnika Bandića te kako se Zagreb nosi s pandemijom koronavirusa.

Iako je po struci psihijatar, Vukušić je istaknuo kako njegova kandidatura nije bez političkog iskustva te podsjetio da je bio nositelj braniteljske liste 1997. Na izborima cilja na glasove zagrebačkih branitelja, međutim naglašava kako ih pogrešno mnogi smještaju u desnu stranu političkog spektra. "Mi smo sredina", kaže Vukušić te poručuje da u svom programu imaju implementirane prijedloge i ljevice i desnice.

Radikalna promjena nakon gradonačelnika Bandića nije moguća, ali neke stvari se postupno moraju mijenjati. Vukušić ističe kako mu je cilj pretvoriti Zagreb u centar gaming industrije, a između ostalog, zalaže se i za uvođenje zdravstvenih kartica koje bi olakšale borbu protiv pandemije koronavirusa.

 

Što je još u našoj emisiji Gradska posla rekao Herman Vukušić, pogledajte u snimci: 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.